ISEI: гід по корейській косметиці

Косметика, якій ти довіряєш. Косметика, яка робить твої будні яскравіше. Косметика, яка надихає на подвиги.

ISEI: одне слово, 4 букви, тисячі одиниць товарів від легендарних корейських і японських брендів.

 

Ассортимент

 

Тренд: корейська і японська косметика

Поява на українському ринку корейської косметики викликало масу питань. Як діють такі склади? Чи підходять вони для європейських жінок? Чи можна «міксувати» їх зі звичними засобами?

Розберемося у всьому по порядку!

У порівнянні з європейками, азіатки мають більш щільну текстуру шкіри, що вимагає особливих доглядових засобів – концентрованих і швидкодіючих. Склади азіатських брендів націлені на глибоке і швидке проникнення в дерму, чим пояснюється практично миттєвий ефект впливу косметики на європейок.

 

Ще одна особливість корейських і японських продуктів полягає в спрямованості їх дії. Азіатські жінки вважають за краще немаскувати недоліки, а усувати першопричини їх появи. Корейська косметика (не тільки доглядова, але і декоративна) лікує дерму від різного роду дерматологічних захворювань, усуває лущення, звужує пори, запобігає появі запалень.

Ведущие бренды

Переваги азіатських складів

Що нового привнесли в б’юті-індустрію формули, розроблені в лабораторіях Південної Кореї і Японії?

Незвичайні інгрідієнти

В азіатських засобах превалюють продукти, які не зустрінеш навіть у «люксових» західних брендах. Корінь женьшеню, зміїна отрута, муцин равлика, екстракти перлів, витяжки водоростей – східні компоненти відрізняються не тільки екстравагантністю найменувань, а й високою ефективністю.

Так, равликовий слиз – потужний антивіковий інгредієнт, що зменшує глибину і виразність зморшок, відновлює еластичність і пружність дерми.

Перлова пудра сприяє вирівнюванню тону обличчя, має протизапальну дію, сприяє регенерації шкіри на клітинному рівні, відбілює і зміцнює зубну емаль.

Особливі рецептури догляду

Величезну увага кореянки приділяють здоров’ю шкіри обличчя. Тут навіть розробили 7-ми етапний догляд, що передбачає послідовне виконання ряду процедур:

  • глибокий демакіяж;
  • делікатне очищення шкіри від бруду, пилу, залишків косметики;
  • відлущування відмерлих клітин;
  • тонізування шкіри, відновлення природного рН;
  • вирішення конкретних завдань за допомогою засобів-підсилювачів (боротьба з віковими змінами, усунення висипань і ін.);
  • зволоження та живлення;
  • захист дерми від УФ-випромінювання, несприятливого впливу зовнішніх факторів.

 

Косметика для лица

 

Кореянки слідують 7-ми етапному ритуалу щодня, а тому їх шкіра буквально випромінює здоров’я і красу.

Акцент на натуральність

У складах корейської косметики, побутової хімії, засобів особистої гігієни не зустріти жахливих абревіатур. Перевага віддається натуральним рослинним і тваринним компонентам, вітамінним комплексам.

ISEI: твій радник в світі азіатської косметології

Мережа ISEI представлена ​​83-ма б’юті-маркетами в великих містах України і інтернет-магазином, що відправляють замовлення в усі куточки країни.

З нами:

  • просто: навіть тим, хто жодного разу не стикався з корейської продукцією – наші доброзичливі продавці допоможуть визначитися з вибором косметики, відповідно до свого типу шкіри;
  • цікаво: асортимент б’юті-маркетів та інтернет-магазину регулярно оновлюється – ми беремо на себе відповідальність першими презентувати останні досягнення азіатських косметологів;
  • безпечно: всі товари, представлені на полицях реальних і віртуальних торгових майданчиків, проходять дерматологічний контроль, що підтверджується наявністю сертифікатів.

Спробуй прямо зараз, переконайся в миттєвості дії через кілька днів, оціни глибину ефективності вже через місяць!

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована