Столітня формула ексфоліанта і засоби 2 в 1: що потрібно знати про японський бренд Luque

Бренд Luque: японські секрети ідеальної шкіри

Як ви гадаєте, чому шкіра японок завжди виглядає, наче після спа або фотошопу, а вони нібито ніколи не старіють? Секрет простий – поєднання головних речей, якими так славиться Японія – інновації та традиції. Саме вони є основою всіх продуктів бренду “Luque”, з яким ми хочемо вас сьогодні познайомити.

Давайте поговоримо про те, які локальні натуральні інгредієнти роблять японську косметику унікальною та ефективною? Чому мільйони сучасних дівчат так люблять придуманий гейшами двоетапний процес очищення? І які продукти та ритуали зроблять вашу шкіру ніжною і свіжою, як цвіт японської сакури?

Історія і філософія бренду Luque

Творець бренду Luque – компанія Naris Cosmetics була заснована у 1932 році. З того часу вона не зраджує своєму головному принципу: підтримувати та контролювати високий стандарт якості. Вся продукція випускається тільки на першокласних виробничих об’єктах Японії, де підтримуються високі санітарні норми, а дослідження проводяться на кожному етапі виробництва.

Також стандарти включають максимальне використання натуральних продуктів, відсутність мінеральних олій, барвників і тестування на тваринах. Продукти тестуються лише на шкірі людини, а для гарантії безпеки проводиться багато патч-тестів.

Компанія займається численними науковими дослідженнями. Клінічні результати Naris Cosmetics отримує з медичних відділів університетів Кобе, Кінкі і Кансей Гакуін

Продукція Luque: високий стандарт якості, підтверджений науковими дослідженнями; виготовляється тільки в Японії; натуральні інгредієнти; без мінеральних олій; не тестується на тваринах.

 Подвійне очищення – основа японського догляду

Впродовж століть японки прагнуть бездоганного фарфорового кольору обличчя, наслідуючи ніжну красу гейш з білосніжним макіяжем і сміливими червоними губами. Для досягнення цього драматичного вигляду  гейші зазвичай використовувався осіроі, яскраво-білий порошок, виготовлений з рису. Щоб зняти цей щільний макіяж, вони спочатку наносили на суху шкіру  олію для очищення, а потім змивали її  засобом, який пінився. Так народилася японська традиція подвійного очищення, що передається японками з покоління в покоління понад 100 років.

Але не варто приділяти більше уваги очищенню тільки в особливих випадках, змиваючи щільний макіяж. Ретельне вмивання важливе, навіть коли на шкірі немає ніяких декоративних засобів. Адже тільки так можна повністю звільнити пори від забруднень.

Подвійне очищення:

 

 

Крок 1: Очищення олією

Видаляє жиророзчинні забруднення: макіяж, шкірне сало і сонцезахисний крем. Глибоко очищає всі типи шкіри, навіть жирну, залишаючи здорове сяйво без будь-яких масних слідів.

 

 

 

 

 

 

Крок 2: Очищення піною

Усуває забруднення, які розчиняються у воді: піт і бруд. Готує шкіру для доглядових продуктів, допомагає їм вбиратися та ефективно працювати.

6 етапів ідеального догляду від Luque:

“Спочатку видаліть непотрібне, а потім додайте необхідне”, – головне правило здорової та сяючою шкіри, вважають фахівці Naris Cosmetics. У центрі уваги – пробудження первісної краси шкіри. Для цього важливо видалити «непотрібні» мертві або старіючі клітини, які заважають природному обміну речовин і поповненню необхідною вологою.

Базова схема догляду за шкірою обличчя складається з 6 етапів

LUQUE W CLEANSING CREAM

Етап 1. Подвійне очищення

Крем для очищення на основі олій. Легко і швидко розподіляється, глибоко проникає в пори і очищає від будь-яких забруднень. Наноситься сухими руками на сухе обличчя, масажується до повного розчинення косметики і змивається теплою водою.

Натуральні інгредієнти в складі глибоко зволожують, живлять і захищають шкіру від пересихання. Має накопичувальний ефект – вирівнюється тон, контролюється вироблення шкірного себуму, шкіра стає насиченою і гладенькою.

У складі:

  • екстракт чорної моркви і екстракт квасолі;
  • морські водорості;
  • гіалуронова кислота;
  • масло макадамії.

 

LUQUE W CLEANSING FOAM

Етап 1. Подвійне очищення

Ніжна й м’яка пінка для вмивання з кремовою текстурою. Ефективно абсорбує і видаляє залишки макіяжу. Засіб нанести на вологе обличчя, спінивши спочатку в долонях, масажувати 20-30 секунд, залишки змити теплою водою.

Дрібні частинки піни розподіляються по всіх ділянках шкіри, унікальна база HOSC вбирає і витягує бруд глибоко з пор, акуратно видаляючи його.

HOSC – це основа Hydro Oil Silicon Complex, що розщеплює силіконову смолу, яка міститься в тональних засобах або губних помадах, і очищає її разом з іншими забрудненнями.

Зволожуючі і живильні речовини запобігають сухості та стягнутості шкіри. Допомагають плавному циклу відновлення шкіри, запобігають появі зморшок, прищів і інших шкірних захворювань.

У складі:

  • екстракти чорної моркви, квасолі, снігового гриба;
  • морські водорості;
  • гіалуронова кислота.

LUQUE CONC

Етап 2. Відлущування

Відлущуючий лосьйон з унікальною формулою, якій вже понад 80 років. Розроблений спеціально, щоб зробити шкіру гладенькою та ніжною. Він не тільки видаляє залишки мертвих клітин, затверділих олій в порах, але і живить здорові клітини рогового шару, підсилює бар’єрну функцію, відновлює РН баланс шкіри. Наносити вранці і ввечері на суху чисту шкіру.

У складі:

  • екстракти чорної моркви, квасолі, кореня коптіси японської, кори мурашиного дерева;
  • морські водорості;
  • гіалуронова кислота.

 

Біла квасоля - комплекс вітаміну В з високим вмістом кальцію, магнію, заліза, цинку та інших мінералів, запобігає втраті вологи і покращує вироблення білків, які підтримують бар'єрну функцію.
Чорна морква - використовується як інгредієнт для омолодження та оздоровлення. Сприяє виробленню аквапорінов і конексінів, які підсилюють вологу у всій шкірі.

 

LUQUE LOTION 1

Етап 3. Тонізація

Зволожуючий лосьйон-тонер миттєво зволожує, насичує вологою і відновлює РН баланс. Створений за спеціальною технологією IPF, яка подрібнює компоненти на маленькі молекули і вони повністю поглинаються шкірою. Нанесіть 7 крапель на спонж і акуратно протріть обличчя.

Засіб не тільки зволожує, а й робить шкіру пружною і еластичною, вирівнює тон обличчя, захищає від впливу навколишнього середовища.

У складі:

  • екстракт чорної моркви і екстракт квасолі;
  • морські водорості;
  • мікро гіалуронова кислота;
  • похідні вітаміну С.

 

LUQUE MILK

Етап 4. Зволоження

Зволожуюче молочко-емульсія глибоко живить, пом’якшує і зволожує. Створює легку захисну плівку на шкірі,  перешкоджає випаровуванню вологи. Багатий склад стимулює оновлення клітин, зміцнює капілярні сітки, створює ліфтинг-ефект і перешкоджає старінню шкіри.

Легка і приємна консистенція молочка допомагає вбиратися засобу миттєво без відчуття липкості і “другої шкіри”. Наносити на шкіру долонями після лосьйону або серуму.

У складі:

  • екстракти чорної моркви, квасолі, ромашки;
  • морські водорості;
  • кераміди;
  • олія лаванди і жожоба;
  • вітамін Е (токоферол).

 

LUQUE CREME

Етап 5. Живлення

Крем для живлення, що надає шкірі енергії під час сну. Покриває шкіру невагомою вологою захисною плівкою. Шкіра набуває сяйва і тонусу, контури стають чіткішими. Ключовий інгредієнт засобу – біоглікоген, який активізує регенерацію шкіри, пригнічує активний кисень і УФ-пошкодження. Наповнює шкіру, активує фібробласти, надаючи еластичність ослабленій шкірі. Нанесіть засіб перед сном на обличчя і зону навколо очей

У складі:

  • екстракт чорної моркви, квасолі, кореня горця; насіння камелії;
  • пальмітоіл пентапептид-4;
  • біоглікоген.

 

 

LUQUE MASSAGING PACK

Етап 6. Маска для масажу

Масажна маска для обличчя – ідеальна для щоденного догляду. Покращує циркуляцію крові, звужує пори, омолоджує. Нанесіть на очищену і тонізовану шкіру обличчя, помасажуйте кілька хвилин, змийте теплою водою.

Ви відразу помітите, як розгладилася, підтяглася шкіра і звузилися пори. Натуральний склад зміцнює кровоносні судини і сприяє кровообігу, живить і насичує шкіру.

У складі:

  • екстракти чорної моркви, квасолі, рисових висівок; чорносливу;
  • морські водорості;
  • олія пінника лугового;
  • кверцетин (вітамін D).

Масаж обличчя для японок ще один традиційний ритуал, який виконується кожного дня. Адже він ефективний для всіх типів шкіри і проблем: запобігає дрібним зморшкам, пом’якшує і живить шкіру.

Система Select Items – Продукти 2 в 1

Для тих, хто прагне заощадити час або місце в дорожній косметичці, Luque створив продукти, які об’єднують відразу декілька етапів догляду.

LUQUE ALL PURPOSE – цей лосьйон одночасно відлущує і тонізує шкіру, поєднуючи в собі функції тонеру і пілінгу. Акуратно видаляє омертвілі клітини шкіри за допомогою екстрактів йокуіна і білої квасолі, глибоко наповнює шкіру, зволожуючи її зсередини.

LUQUE CREAM IN MILK – насичений кремоподібний засіб, зволожує, надає еластичність і пружність зневодненій та ослабленій шкірі. Поєднує функції молочного лосьйону і крему, покриває шкіру зволожуючою плівкою без відчуття липкості. Наповнений інгредієнтами, які роблять шкіру красивою і сяючою.

Перетворіть свій догляд за шкірою в щоденний ритуал краси і турботи

Не будемо сперечатися, що універсальні засоби, які обіцяють миттєвий результат, виглядають дуже спокусливо і раз-у-раз з’являються на поличках наших ванн. Але, на жаль, замість бажаного вау-ефекту зазвичай нас чекають розчарування і викинуті на вітер гроші.

Японські жінки, як правило, зосереджують свою рутину на профілактиці, бо живуть за філософією «Sonae areba urei nashi» або по-нашому «Тихіше їдеш, гарніше будеш». І нехай такі ритуали потребують багато часу та сил, ідеальна шкіра японок безперечно надихає дослухатися такої поради.

 

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована