Кращі корейські маски для обличчя

Корейська система догляду за обличчям все більше популяризується в європейських країнах. Формули краси, що розробляються в лабораторіях Південної Азії, успішно використовується косметологами і звичайними домогосподарками всього світу.

На особливу увагу заслуговують маски. Саме їм відведена одна з провідних ролей в корейському догляді. Ефективні, що діють миттєво і забезпечують тривалі результати маски з Кореї, представлені в широкому в асортименті призначень, текстур, ефектів.

Розглянемо рейтинг кращих корейських масок для обличчя в 2020 році, заснованих на думках українок!

Кращі корейські тканинні маски для обличчя

Корея – безсумнівний лідер по розробці формул тканинних масок. Асортимент азіатських брендів дозволяє підбирати маски для будь-якої шкіри, вирішальні абсолютно різні проблеми.

Тканинні маски:

Прості у використанні: їх не потрібно готувати, наносити і змивати - досить дістати тканинну основу з упаковки, розподілити по обличчю і почекати вказаний виробником час;
універсальні: продукт можна використовувати в будь-яку зручну хвилину - вранці, ввечері і навіть у подорожі;
доступні: не обов'язково купувати відразу цілу упаковку - досить придбати всього одну маску, оцінивши її ефективність.

 

Заспокійлива маска Dr.Jart + Cicapair

Тканинна маска від Dr.Jart + ефективно справляється із запаленнями і подразненнями на шкірі, загоює пошкоджені тканини, звужує пори. Маска незамінна в боротьбі з акне, купероз, розацеєю.

Гідрогелева маска Missha Super Aqua Cell Renew Snail

Маска з суперпопулярної серії Super Aqua допомагає протистояти віковим змінам. Головним інгредієнтом есенції, якою просякнута найтонша тканинна основа, став равликовий муцин – один з найефективніших омолоджуючих компонентів Кореї.

Чорна маска Mizon Charcoal Solution Black Mask

Маска Mizon Charcoal Solution Black Mask з деревним вугіллям живить і зволожує шкіру. Порошок деревного вугілля проникає глибоко в пори, спосіб сприє їх очищенню.

Порада! Наносите тканинні маски на попередньо очищену, тонізовану шкіру обличчя. Після використання продукту тканинну основу делікатно видаліть, а залишки есенції розподіліть по шкірі.

Кращі корейські нічні маски для обличчя

Нічна маска– простий і зручний спосіб привести обличчя в порядок. Наукові дослідження доводять, що під час сну клітини шкіри відновлюються в кілька разів швидше, ніж днем.

Поки ми спимо, організм виводить з тканин токсини, прискорює синтез волокон колагену, нормалізує мікроциркуляцію крові. Наше завдання – допомогти йому в цьому, підібравши ефективну нічну маску.

У рейтинг кращих корейських нічних масок для обличчя 2020 увійшли:

Винна маска Holika Holika

Формула нічної маски Holika Holika заснована на червоному вині – інгредієнти, що сприяють виведенню токсинів, зміцненню капілярів. Ефект після застосування продукту помітний вже на перший ранок – стан пор поліпшується, шкіра відчуває себе зволоженою і відпочившою.

Нічна маска Missha Super Aqua Cell Renew Snail

Маска Missha Super Aqua Cell Renew Snail регенерує тканини і покращує мікротекстури шкіри. Завдяки високому вмісту муцину равлика маска має потужну антивікову дію.

Гель-маска Coxir Ultra Hyaluronic

Нічна маска від Coxir підвищує пружність дерми за рахунок здатності активних інгредієнтів проникати глибоко в шари шкіри, максимально довго утримуючи в клітинах вологу. Екстракт алое, що міститься у формулі продукту, запускає процеси інтенсивного вироблення еластину і колагену, заспокоюючи і глибоко зволожуючи клітини.

Кращі корейські маски від чорних цяток

На полиці кожної жінки обов’язково має бути присутня так звана Black Mask – маска, яка легко справляється з видаленням чорних цяток на обличчі.

Незалежно від типу дерми, ритму життя, якості використовуваної косметики, на обличчі присутні чорні цятки. Їх поява пояснюється підвищеною активністю роботи сальних залоз.

Маска-плівка Apieu Aqua Nature Blackhead Clean-off Nose Pack

У складі маски від Apieu міститься провітамінний комплекс Aqua Nature, завдяки якому процес очищення пор від чорних цяток відбувається абсолютно безболісно. Після використання продукту шкірі стає неймовірно гладкою і м’якою, а кількість чорних цяток помітно скорочується.

Очищаюча маска-плівка з вугіллям FarmStay

Маска-плівка FarmStay чистить пори від ороговілих клітин, надлишків себума, комедонів, чорних цяток. При взаємодії зі шкірою рідкий склад перетворюється в тонку плівку – після повного висихання досить потягнути її за край, забезпечивши особі глибоке очищення.

Кращі альгінатні корейські маски

«Альгінатними» називають маски, в складі яких містяться солі альгінової кислоти, що видобувається з бурих водоростей. Накладення альгінатних масок – ефективна салонна процедура, однак з появою корейських продуктів її застосування стало можливим і в домашніх умовах.

Альгінова кислота одночасно вирішує кілька проблем:

протидіє віковим змінам, підтягуючи контури обличчя, усуваючи кількість і глибину зморшок;
бореться з розширеними порами, тьмяним кольором обличчя, підвищеним виробленням підшкірного жиру;
усуває сухість, висипання, подразнення на шкірі;
прибирає набряклість, підвищує пружність і еластичність дерми.

Альгинатные маски

Рейтинг кращих корейських альгінатних масок 2020 включає:

Dr.Jart + Shake & Shot М’якість і Релакс

Альгінатна маска Shake & Shot від легендарного корейського бренду Dr.Jart + ефективно знімає роздратування і відновлює колір обличчя.

Продукт містить:

  • вітамін К3, заспокоює і регенерує чутливу шкіру;
  • екстракт алое вера, знімає роздратування;
  • екстракт листя гуави, який надає захисний ефект.

Dr.Jart + Shake & Shot Ліфтинг і Гнучкість

Ще один неперевершений продукт від Dr.Jart + – альгінатна маска «Ліфтинг і Гнучкість». Головне призначення продукту – протидія віковим змінам, підвищення пружності дерми.

Висока результативність складу обумовлена ​​потужним набором інгредієнтів (вітамін А, перфтордекалін), а також особливою текстурою, що доставляє активні компоненти в глибокі шари епідермісу.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована