Антивіковий догляд: як вибрати свій крем і не помилитися

Якщо ви почали помічати вікові зміни, такі як зморшки, втрата пружності та пігментація, починайте застосувати засоби, призначені для профілактики та корекції. Антивікова косметика для обличчя допоможе поліпшити стан шкіри. Молоді люди можуть використовувати її з метою профілактики.

Як вибрати антивіковий крем за віком

Перш ніж вибирати крем, визначтеся з вашими конкретними потребами. Водночас варто врахувати такі чинники, як тип шкіри та будь-які алергії. Існує дієва косметика, результати застосування якої видно вже після кількох застосувань.

#
Картинка
Назва
Рейтинг
Магазин
1
Крем антивіковий з колагеном для всіх типів шкіри
5
2
Мультиліфтинговий крем
5
3
Крем денний ліфтинг із SPF 30
5
4
Крем антивіковий для обличчя
5
5
Тонер для обличчя з колагеном
5

До 25 років

У підлітковому віці (13-15 років) необхідно регулярно зволожувати шкіру. У цьому допоможе косметика з антиоксидантами (наприклад, вітамін С) для захисту від вільних радикалів. Для шкіри з акне підійдуть засоби, що не містять олій: із саліциловою кислотою або бензоїлпероксидом. Важливо уникати важких, жирних кремів і вибирати нежирні, гіпоалергенні формули.

 Антивіковий догляд: як вибрати свій крем і не помилитися

Після 25 років

У цьому віці шкіра починає поступово втрачати пружність і молодість. Щоб уповільнити ці процеси, можна вибрати засоби, до складу яких входять компоненти для стимуляції колагену й еластину (пептиди та вітамін С). Починаючи з 25 років, рівень гідратації шкіри може знижуватися. Тому важливо вибирати зволожувальні засоби (гіалуронова кислота, гліцерин і натуральні олії).

Інгредієнти з антиоксидантними властивостями, як-от вітамін С і E, допомагають захищати шкіру від шкідливих впливів довкілля. Крім того, варто обов’язково користуватися SPF-кремом для захисту від сонця.

Після 30-35 років

У цьому віковому діапазоні варто підібрати відповідні антивікові засоби для догляду за шкірою.

Денний крем має містити в собі компоненти захисту від сонячних променів. У разі їхньої відсутності необхідно додатково застосовувати санскрін, щоб ультрафіолет не знищив усі корисні властивості омолоджувального продукту.

Вечірній крем зазвичай не містить сонцезахисних фільтрів, оскільки його головна мета – забезпечити шкіру активними компонентами, які допоможуть відновитися під час сну. Він може містити антиоксиданти, пептиди, зволожувальні та заспокійливі, а також захисні інгредієнти.

Після 40 років

Вибирайте крем, що містить ретинол (вітамін A), пептиди та інгредієнти, які сприяють збільшенню виробництва колагену. На нашому сайті ви знайдете засоби, багаті на гіалуронову кислоту та олії, щоб зволожити й живити шкіру. Пігментація і нерівності можуть бути більш помітними після 40 років. У цьому разі корисними будуть засоби, до складу яких входить вітамін C, ніацинамід і альфа-гідроксикислоти.

 Антивіковий догляд: як вибрати свій крем і не помилитися

Після 50 років

Зріла шкіра часто сухіша, тому обирайте креми, багаті інтенсивними зволожувальними компонентами, такими як гіалуронова кислота і натуральні олії. Крім того, на нашому сайті ви можете підібрати такі засоби:

  • BB-крем SPF37 PA++;
  • для повік проти зморшок;
  • для шкіри навколо очей;
  • з фільтратом муцина равлика;
  • проти зморшок для сухої та нормальної шкіри;
  • денний або нічний крем-ліфтинг для жирної та комбінованої шкіри;
  • з ефектом ботокса зі зміїною отрутою.

Для зміцнення, підтяжки і поліпшення пружності шукайте в нашому каталозі засоби, що містять ретинол, кофеїн, пептиди і вітамін С.

Як вибрати anti-age крем за дією

Якщо ваша мета – зволожити шкіру і згладити зморшки, обирайте засоби, які містять гіалуронову кислоту, пептиди, колаген і ретинол.

Якщо вас турбують пігментні плями, виберіть крем з антиоксидантами (наприклад, вітаміном С), альфа- і бета-гідроксикислотами та з інтегрованим SPF для захисту від ультрафіолетових променів.

Якщо у вас чутлива шкіра або запалення, зверніть увагу на засоби, що містять пантенол, ніацинамід, екстракти ромашки, алое вера та інших рослин.

Склад антивікового крему

Склад може варіюватися залежно від виробника, бренду і конкретної мети продукту. До нього входить комбінація різних інгредієнтів, спрямованих на боротьбу з ознаками старіння шкіри і поліпшення її стану, наприклад:

  • женьшень;
  • екстракт центелли азіатської;
  • пантенол;
  • колаген;
  • аденозин;
  • гіалуронова кислота;
  • вітаміни груп В, С, Е;
  • екстракт лаванди, розмарину, шавлії, вербени, ірису, чорниці, малини, дикої вишні та інших рослин;
  • олія макадамії, какао, ши;
  • бджолиний віск;
  • кераміди;
  • муцин равлика.

Рекомендується проводити тест на чутливість перед застосуванням нового продукту і проконсультуватися з дерматологом.

 Антивіковий догляд: як вибрати свій крем і не помилитися

Топ-5 найкращих антивікових кремів для обличчя

У магазинах ISEI ви зможете купити відповідну косметику. Зверніть увагу на добірку з п’яти найкращих кремів, що забезпечують ефект ліфтингу, живлення, регенерації та зволоження:

  1. Mizon. Зволожує шкіру, усуває зморшки, містить ретинол.
  2. Erborian. Омолоджувальний крем з екстрактом женьшеню. Містить унікальний комплекс цілющих рослин для дбайливого догляду за шкірою.
  3. Mizon Collagen Power Firming Firming Enriched Cream. Містить пантенол (провітамін В5), колаген, аденозин, алантоїн, гіалуронову кислоту, ана-кислоти, олію какао, мигдальну олію. Підходить для всіх типів шкіри.
  4. Medi-Peel Peptide 9 Volume Tox Cream. До його складу входить пептид, колаген, аденозин, токоферол (вітамін Е), гіалуронова кислота. Він стимулює ріст клітин і їхнє оновлення, проникаючи глибоко в пори. Сприяє поліпшенню кольору обличчя і розгладженню дерми.
  5. Dr.Jart+ Cicapair Derma Green-Cure Solution Cream. Цей крем для обличчя регенерувальний з центеллою азіатською містить також мадекассосид, колаген, аденозин, гіалуронову кислоту, екстракт лаванди і розмарину, олії макадамії і какао, бджолиний віск та інші компоненти з вітамінами.

Всі ці засоби виготовлені з натуральних інгредієнтів, вони не містять парабенів (консервантів).

Як правильно наносити антивіковий крем

Використовуйте м’який засіб, щоб видалити макіяж. Перед його використанням застосовуйте тонізуючу сироватку (бажано вранці). Після того як шкіра висохла, візьміть невелику кількість антивікового крему на кінчик пальця або в долоню. Наносьте його на обличчя, шию і зону декольте, акуратно розподіляючи його вгору по масажних лініях. Уникайте області навколо очей.

Тепер ви можете підібрати відповідний засіб у нашому магазині, а також правильно його застосувати. Ми піклуємося про вас і бажаємо, щоб ваша шкіра завжди була гладкою і доглянутою.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована