Кращі корейські сироватки для обличчя

В основі семиетапного корейського догляду за обличчям лежить кілька простих правил: піклуйся про шкіру щодня, не пропускай жодного кроку (нагадуємо: демакіяж, очищення, відлущування, тонізування, посилення ефекту, зволоження, захист).

О семиэтапном уходе

І якщо в арсеналі кожної жінки знайдеться молочко для зняття макіяжу або баночка зволожуючого крему, то далеко не всі розуміють значення етапу «посилення ефекту».

Експерт! Посилення ефекту – п’ятий крок в системі корейського догляду. Він передбачає використання спеціальних підсилювачів – складів з великою концентрацією активних інгредієнтів, дія яких спрямована на вирішення конкретних проблем шкіри. Одним з найефективніших засобів-підсилювачів є сироватка для обличчя.

Що таке сироватка і як вона працює

Сироватка– висококонцентрований засіб активних компонентів. Проникаючи в глибокі шари епідермісу, інгредієнти засобу мають потужний вплив на тканини (зволожуючий, живильний, усуває сухість, роздратування – залежно від призначення б’юті-продукту).

Легка текстура засобів-активаторів дозволяє їм швидко вбиратися в шкіру, а перші результати помітні вже після декількох днів використання.

Як користуватися сироваткою для обличчя

Сироватку наносять на попередньо очищену, тонізовану шкіру. Часто флакончики із засобом виробники оснащують зручними піпетками, що дозволяє витрачати продукт більш економно. Досить крапнути на зону обличчя, шиї, декольте 2-4 краплі складу, розтерши сироватку по шкірі.

Б’юті-продукт не вимагає змивання. Відразу після вбирання сироватки можна приступати до подальших процедур догляду – нанесення кремів, захисту та ін.

Експерт! Обов’язково «закривайте» сироватку кремом. Сироватка – своєрідний «провідник». Вона не тільки інтенсивно впливає на шкіру, але і підсилює ефект засобів, нанесених поверх неї.

Ассортимент сывороток

Кращі натуральні корейські сироватки для обличчя після 30 років: рейтинг

Чого потребує шкіра після 30 років? У цьому віці синтез колагену і еластину клітинами дерми сповільнюється, що призводить до:

  • інтенсивної втрати вологи;
  • втрати пружності і тонусу;
  • погіршення тургору;
  • появі перших зморшок.

Наше завдання – надати клітинам правильне живлення, глибоке зволоження і забезпечити ефективні заходи з протидії процесам старіння.

Антивікові корейські сироватки для обличчя: рейтинг з ТОП-5 для віку 30 років!

Mizon Collagen 100

Сироватка з колагеном для підвищення пружності дерми

Колагенова сироватка Mizon спрямована на боротьбу з першими ознаками старіння шкіри. Її дія заснована на потужній силі колагену – компонента, що виступає основою еластичної, гладкої, підтягнутої дерми.

Важливо! Сироватку Mizon Collagen 100 можна використовувати як самостійний продукт або додавати в Доглядові/ тональні креми.

Missha Bee Pollen Renew

Ампульная сироватка з прополісом

Ампульная сироватка від легендарного південнокорейського бренду Missha активно зволожує і живить клітини цінними інгредієнтами натурального походження – прополісом, бджолиним пилком, медом, квітковим комплексом.

В основі складу лежить прополіс – він прискорює процеси регенерації, загоює пошкодження, запобігає передчасному старінню шкіри.

Coxir Black Snail Collagen

Серум для обличчя з колагеном і муцином равлика

Дія серума Coxir Black Snail Collagen направлена на зволоження і зміцнення шкіри. Завдяки колагену на обличчі утворюється вологоутримуюча захисна плівка, а равликовий муцин забезпечує потужний антивіковий догляд.

Beyond Hymalaya Deep Moisture

Масло-сироватка для вирівнювання кольору обличчя

Високий вміст колагену і еластину в формулі Beyond Hymalaya Deep Moisture сприяє:

  • відновленню водно-жирового балансу дерми;
  • глибокому зволоженню клітин;
  • усунення проблеми нерівного кольору обличчя, тьмяності шкіри;
  • підвищення пружності та еластичності шкіри;
  • уповільнення процесів старіння на клітинному рівні.

Комплекс гімалайських трав, що міститься в складі б’юті-засобу, наповнює шкіру цінними поживними речовинами. При регулярному використанні сироватки обличчя стає більш гладким, зникають дрібні зморшки, а глибина яскраво виражених мімічних змін помітно зменшується.

Innisfree Jeju Lava Seawater Serum

Антивікова сироватка для шкіри навколо очей

Не забувайте про делікатну зону навколо очей, яка потребує особливого догляду. Сироватка від Innisfree з вулканічною морською водою Чеджу надає на шкіру біостимулюючий вплив, допомагаючи боротися з першими ознаками вікових змін.

Сироватка також попереджає обезводнення і передчасне в’янення дерми на клітинному рівні. Вміщені в складі б’юті-продукту кераміди створюють захисний бар’єр для зони навколо очей – він вберігає делікатну шкіру від негативного впливу зовнішніх факторів, проникнення бактерій і токсинів.

Кращі натуральні корейські сироватки для обличчя після 40 років: рейтинг

У 40 років швидкість обмінних процесів в організмі сповільнюється, запаси колагену значно знижуються, підвищується чутливість. Результатом таких змін стає поява зморшок, «розмиття» овалу обличчя, втрата пружності шкіри.

У цьому віці шкіра як ніколи потребує глибокого догляду – і тут не обійтися без сироватки.

Ефективні корейські сироватки для обличчя: рейтинг з ТОП-5 для віку 40 років!

Missha Aqua Cell S

Сироватка з муцином равлика

Серія Aqua Cell S повертає час назад. Сироватка від Missha містить стовбурові клітини муцину равлика, глибоко зволожуючі і розгладжуючі шкіру.

Coxir Intensive EGF Peptide

Сироватка з EGF-фактором

Б’юті-засіб від Coxir активно перешкоджає віковим змінам. Головним активним компонентом складу став епідермальний фактор росту (EGF).

Експерт! EGF-фактор – вид поліпептидів, що регулюють ріст і поділ клітин. Фактор був відкритий лауреатом Нобелівської премії Стенлі Коеном і Ритою Леві-Монтальчіні в 1962 році. Глибоко проникаючи в епідерміс, компонент виступає в ролі каталізатора біохімічних процесів, покращує кровообіг, регенерує тканини, активує інтенсивний синтез колагену і еластину.

Сироватка Coxir ефективно розгладжує зморшки і перешкоджає появі нових, вирівнює колір обличчя.

3 чарівних Засоби від Mizon

Південнокорейський бренд Mizon – експерт в області антивікової косметики. Залучаючи потужні інгредієнти, виробник допомагає домогтися неймовірних результатів від доглядових процедур. Жінкам після 40 варто звернути увагу на сироватки:

  1. Mizon SNAIL 80 INTENSIVE REPAIRING – формула, збагачена муцином равлика (на 80%) і особливо рекомендована людям з тьмяним кольором обличчя.
  2. Mizon Peptide 500 – комплекс з пептидами і гіалуроновою кислотою, що стимулює вироблення колагену і утримує вологу в клітинах.
  3. Mizon Skin Recovery Night Repair– нічна сироватка, призначена для відновлення тьмяної, втомленої дерми. Засіб ефективно розгладжує зморшки і мікрорельєф шкіри, звужує пори.

Правильний догляд допоможе шкірі залишатися молодою і підтягнутою якомога довше. Не відкладай «на завтра» – почни піклуватися про обличчя прямо зараз!

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована