Сироватка для сяйва шкіри з вітаміном С 15 мл
Meisani glow drops vitamin c serum, 8437016160091

92
Залишилось декілька одиниць
1149.00 грн
Код товару:  8437016160091
Характеристики
Опис
Доставка
Оплата
Відгуків (0)
Запитань (0)
Акції та новинки
Новинки
Тип товару
сироватка
Область застосування
обличчя
Бажаний ефект
освітлення, регенерація, живлення, зволоження
Ефективний інгредієнт
гідролат юдзу 56%, L-аскорбінова кислота 10%, гіалуронова кислота2%, екстракт плодів гуави, екстракт плодів обліпихи , екстракт листя зеленого чаю
Тип шкіри
всі типи
Об`єм, мл
15 мл
Екологічне використання
без силікону, без парабенів, без спирту, веган
Країна-виробник
Південна Корея

Ефект

Легка антиоксидантна сироватка з 10% вітаміну С, гіалуроновою кислотою та комплексом рослинних екстрактів допомагає повернути шкірі природне сяйво, освітлює загальний тон, запобігає утворенню пігментних плям, помітно зменшує ознаки старіння та фотопошкодження, захищає від впливу вільних радикалів. Має приємну гелеву консистенцію з безліччю крихітних кульок білого кольору, схожих на перлинки. Ці мікросфери містять всередині L-аскорбінову кислоту, чисту форму вітаміну С і довше зберігають формулу стабільною, запобігаючи передчасному окисленню. При нанесенні на шкіру капсули швидко розчиняються і вивільняють вітамін С, який є потужним засобом у боротьбі з віковими змінами, освіжає колір обличчя, робить шкіру яскравішою і сяючою зсередини.

Для кого: для всіх типів шкіри.

Активні інгредієнти

Вода юдзу 56% - насичена антиоксидантами і має природний вміст вітаміну С, це чудовий помічник у боротьбі з тьмяним кольором обличчя, заспокоює почервоніння, м'яко освіжає, володіє тонким бадьорим цитрусовим ароматом.
L-аскорбінова кислота 10% - є одним із найсильніших антиоксидантів, що нейтралізує дію вільних радикалів і зменшує наслідки окисного стресу, сповільнює процеси старіння, стимулює утворення колагену, а також стабілізацію еластинових і колагенових волокон, діє як потужний інгібітор і запобігає появі темних плям.
Гіалуронова кислота 2% - працює як неперевершений зволожувач, що допомагає утримувати вологу в шкірі, робить менш помітними дрібні зморшки, покращує пружність, підтягує овал і робить шкіру "наповненою" зсередини, підтримує бар'єрні функції та відмінно пом'якшує.
Екстракт гуави - цінний високим вмістом вітамінів А, В, С, а також флавоноїдів, делікатно освітлює шкіру, покращує загальний тонус і мікрорельєф, чинить детоксикаційну і протизапальну дію, допомагає боротися з вільними радикалами.
Екстракт сливи какаду - має високу концентрацію вітаміну С ботанічного походження, пригнічує появу гіперпігментації, покращує тон шкіри, має антибактеріальні властивості і зменшує запалення, протидіє процесам передчасного старіння, сильний антиоксидант.
Екстракт обліпихи - наповнений антиоксидантами і незамінними жирними кислотами, зберігає шкіру зволоженою, пружною і гладенькою, посилює захист від шкідливих факторів довкілля.
Екстракт зеленого чаю - заспокоює почервоніння і знімає подразнення, працює як додаткова лінія антиоксидантного захисту.
Ферулова кислота - стабілізує вітамін С, захищаючи його від руйнування, має високі антиоксидантні властивості, відновлює шкіру, зміцнює капіляри і зменшує їхню ламкість.

Як використовувати

Нанесіть кілька крапель на чисту суху шкіру обличчя та шиї вранці або ввечері, розподіліть масажними рухами до повного розчинення мікросфер. Після вбирання нанесіть крем, обов’язково подбайте про належний захист від сонця протягом дня.

Склад

Yuzu hydrolate, water, ascorbic acid, hyaluronic acid, 1,2-hexanediol, guava fruit extract, terminalia ferdinanda (kakadu plum) fruit extract, buckthorn fruit extract, green tea leaf extract, licorice root extract, amino acids, bisabolol, panthenol, tocopherol, ferulic acid, sea grape extract, Japanese fir root extract (Sciadopitis mutovchatii), cabbage extract, tree peony root extract, Baikal scotch root extract, glycerin, butylene glycol, sodium alginate, algin, agar, dextrin, xanthan gum*

* Повний перелік інгредієнтів дивитись на упаковці.

Можливі такі варіанти доставки та оплати товарів:

  1. Безкоштовно при будь-якій сумі замовлення - якщо ви заберете товар в одному з наших магазинів (скориставшись кнопкою "Забронювати в магазинах").
  2. Безкоштовно при замовленні на суму від 599 грн і оплаті карткою на сайті - доставляємо у відділення "Нової Пошти" або "Meest"
  3. За тарифами "Нової Пошти" та "Meest" при замовленні на суму менше 599 грн - вартість розраховується відповідно до тарифів "Нової Пошти" та "Meest" для вашого міста (від 50 гривень для місцевих відправлень і від 70 гривень для відправлень по всій Україні). Точна ціна залежить від ваги вашої посилки, також за приймання оплати у відділеннях "Нової пошти" та "Meest" стягується комісія, величина якої вказана на їхньому офіційному сайті. Послуга адресної доставки також за тарифами "Нової Пошти" та "Meest"
  4. Доставка за умовами акцій - стежте за акціями, які можуть вплинути на умови доставки.

Пам'ятайте, що важливо уважно перевірити вашу посилку перед тим, як приймати її на пошті. Якщо ви помітили будь-які пошкодження або дефекти, сфотографуйте їх і складіть акт. Товар, у якого були виявлені дефекти, може бути замінений або повернутий відповідно до нашої політики обміну.

Піклуйтеся про себе, і ми завжди готові допомогти вам з вашими замовленнями і питаннями.

Оплата на сайті

Ви можете оплатити замовлення на сайті при оформленні:

- банківською картою (Visa, MasterCard) через платіжну систему LiqPay або Fondy

Оплата готівкою

Ви можете оплатити замовлення при отриманні:

- у відділенні Meest

- у відділенні «Нова Пошта»

Оплата банківською картою

Ви можете оплатити замовлення при отриманні:

- у мобільному додатку Meest

- у мобільному додатку «Нова Пошта»

- у відділенні Meest

- у відділенні «Нова Пошта»

Залишити відгук
Написати відгук
Ім'я / Псевдонім
Телефон
Коментар
Оцінка товару
Залишити питання
Написати запитання
Ім'я / Псевдонім
Телефон
Ваше запитання:
Якість

Пропонуємо тільки ті засоби, які реально працюють (зволожують шкіру, прибирають зморшки, захищають волосся тощо).

Склад

Нам важливий склад і якість, а не бренд.

Мережа магазинів

У нас мережа магазинів по всій Україні, де досвідчені консультанти дадуть відповідь на всі питання. Інтернет-магазин також працює з усією Україною і пропонує найширший асортимент.

Програма лояльності

Програма лояльності - дає змогу економити під час купівлі. Чим довше ви з нами, тим більша економія.

Схожі товари
Тканинна маска з екстрактом апельсина 23 мл
49.00 грн
-22%
Тканинна маска з колагеном
69.00 грн
89.00 грн
-26%
Очищаюча пінка для обличчя з муцином равлика 150 мл
369.00 грн
499.00 грн
Нічна маска для губ яблуко лайм
399.00 грн
Очищуюча заспокійлива піна 120 мл
299.00 грн
Популярні товари
-27%
Гідрогелеві патчі під очі з колагеном
699.00 грн
955.00 грн
-21%
Філер для волосся відновлюючий 13 мл
75.00 грн
95.00 грн
Пілінг-шкарпетки для ніг
445.00 грн
-15%
Колагеновий крем з ліфтинг-ефектом 75 мл
849.00 грн
999.00 грн
-15%
Зубна паста "Цитрус"
329.00 грн
389.00 грн
-19%
Прокладки гігієнічні з крильцями 23 см
235.00 грн
289.00 грн
-25%
Зволожувальний гель-крем для обличчя 50 мл
599.00 грн
799.00 грн
-32%
Заспокійливий крем з екстрактом портулаку 30 мл
529.00 грн
779.00 грн