Екстракт чорної моркви

Зволожуюче молочко-емульсія, 84 мл 84 мл
999.00 грн
Тип товару
емульсія
Бажаний ефект
живлення, регенерація, зволоження
Ефективний інгредієнт
аденозин, токоферол (вітамін е), екстракт ромашки, екстракт чорної моркви
Об`єм, мл
84 мл
Країна-виробник
Японія
Очищаюча піна для обличчя, 100 гр
899.00 грн
Тип товару
пінка
Область застосування
для обличчя
Бажаний ефект
очищення
Ефективний інгредієнт
олія жожоба, екстракт чорної моркви, олія шипшини
Вага, гр
100 гр
Країна-виробник
Японія

Екстракт чорної моркви — це концентрований продукт, який отримують шляхом вилучення корисних речовин з чорної моркви. У косметології він використовується як природний компонент у складі засобів для догляду за шкірою обличчя та тіла.

Назва: Daucus Carota Sativa Extract, Daucus Carota Sativa Root Extract, морквяний екстракт, екстракт кореня моркви.

Основні властивості:

  • Антиоксидантні властивості: чорна морква містить велику кількість антиоксидантів, таких як каротиноїди, які захищають шкіру від вільних радикалів та інших шкідливих впливів навколишнього середовища.
  • Вітамінний склад: екстракт чорної моркви містить вітаміни А, С та К, які допомагають зберігати здоров'я шкіри, сприяють регенерації клітин та покращують її текстуру.
  • Зменшення пігментних плям: компоненти, які містяться в чорній моркві, допомагають зменшити вигляд пігментних плям та інших неоднорідностей у тоні шкіри.
  • Зволоження шкіри: екстракт чорної моркви допомагає шкірі зберігати вологу, дарує їй гладкість та еластичність.
  • Зменшення запалення: компоненти в чорній моркві мають протизапальні властивості, які можуть допомогти зменшити запалення і роздратування шкіри.

Цікаве про компонент! Екстракт чорної моркви містить антоціан, природний барвник, який надає овочеві темно-фіолетовий колір. Антоціани мають високу антиоксидантну активність і захищають клітини від шкідливого впливу вільних радикалів. А ще екстракт містить багато каротиноїдів, зокрема бета-каротину, який може надавати шкірі легкий бронзовий відтінок.