Пн-Вс с 9:00 до 21:00

Политика конфиденциальности

Адміністрація інтернет-магазину isei.ua приділяє значну увагу захисту персональних даних своїх Користувачів. Користувачі сайту https://isei.ua (далі – Сайт) можуть переглядати каталог товарів та інші сторінки Сайту, не повідомляючи про себе жодних персональних даних. Однак, для надання послуг, пов'язаних з купівлею товарів, представлених на Сайті, нам потрібні Ваші контактні дані.

Прохання до Користувачів Сайту ознайомитися з наведеною нижче інформацією та врахувати те, що час від часу положення Політики конфіденційності можуть змінюватися, тому потрібно періодично перевіряти їх.

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Ця Політика конфіденційності розроблена у відповідності до діючого законодавства України, в тому числі, але не виключно, Закону України «Про захист персональних даних» від 01 червня 2010 року № 2297-VI щодо Користувачів Сайту https://isei.ua і встановлює порядок отримання, збору, накопичення, зберігання, обробки, використання, забезпечення захисту і розкриття персональних даних Користувачів Сайту/

1.2. Політика конфіденційності Сайту діє відносно всієї інформації, яку ми отримуємо про Користувача під час користування Сайтом.

1.3. В положеннях Політики конфіденційності детально описано, яку інформацію про Користувача ми можемо запрошувати; як ми її використовуємо, зберігаємо і захищаємо.

1.4. Використання Користувачем Сайту для замовлення товару означає згоду з цією Політикою конфіденційності та умовами обробки персональних даних Користувача.

1.5. Дійсна Політика конфіденційності застосовується лише до Сайту https://isei.ua/. Інтернет-магазин не контролює і не несе відповідальність за сайти третіх осіб, на які Користувач може перейти по посиланнях, що можуть бути доступними на Сайті інтернет-магазину.

1.6. Адміністрація Сайту не перевіряє достовірність персональних даних, що надаються Користувачем Сайту інтернет-магазину.

 

2. ПРЕДМЕТ ПОЛІТИКИ КОНФІДЕНЦІЙНОСТІ

 

2.1. Дійсна Політика конфіденційності встановлює зобов'язання адміністрації Сайту інтернет-магазину щодо нерозголошення та забезпечення режиму захисту конфіденційності персональних даних, які Користувач повинен за вимогою надати адміністрації Сайту при реєстрації на Сайті інтернет-магазину або при оформленні замовлення для придбання товару.

2.2. Персональні дані, дозволені до обробки в рамках цієї Політики конфіденційності, надаються Користувачем шляхом заповнення реєстраційної форми на Сайті інтернет-магазину в розділі про реєстрацію і включають в себе наступну інформацію:

2.2.1. прізвище, ім’я Користувача;

2.2.2. контактний телефон Користувача;

2.2.3. адреса електронної пошти (e-mail);

2.2.4. адреса доставки товару.

2.3. На реєстраційному бланку, який бачить Користувач на екрані, чітко зазначено, яка інформація необхідна для реєстрації, а яка є необов’язковою і вказується лише за бажанням самого Користувача.

2.4. Будь-яка інша персональна інформація, не обумовлена вище (історія покупок, браузери, що використовуються, і операційні системи тощо), підлягає надійному зберіганню і нерозповсюдженню, за винятком випадків, передбачених в п.п. 4.2 і 4.3 цієї Політики конфіденційності.

 

3. МЕТА ЗБОРУ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ КОРИСТУВАЧА

 

3.1. Персональні дані Користувача адміністрація Сайту інтернет-магазину може використовувати з метою:

3.1.1. Ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сайті інтернет-магазину, для оформлення замовлення і (або) укладення договору купівлі-продажу товару дистанційним способом з інтернет-магазином.

3.1.2. Надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сайту інтернет-магазину.

3.1.3. Встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів, що стосуються використання Сайту інтернет-магазину, надання послуг, обробка запитів і заявок від Користувача.

3.1.4. Підтвердження достовірності та повноти персональних даних, наданих Користувачем.

3.1.5. Створення облікового запису для здійснення покупок, якщо Користувач дав згоду на створення облікового запису.

3.1.6. Повідомлення Користувача Сайту інтернет-магазину про стан замовлення.

3.1.7. Обробки і отримання платежів від Користувача.

3.1.8. Надання Користувачеві ефективної клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з використанням Сайту.

3.1.9.Надання Користувачеві з його згоди, оновлень щодо асортименту товару, спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та інших відомостей від імені інтернет-магазину або від імені партнерів інтернет-магазину.

 

4. СПОСОБИ І ТЕРМІНИ ОБРОБКИ ПЕРСОНАЛЬНОЇ ІНФОРМАЦІЇ

 

4.1. Обробка персональних даних Користувача здійснюється без обмеження терміну, будь-яким законним способом, в тому числі, в інформаційних системах персональних даних з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів.

4.2. Користувач погоджується з тим, що адміністрація Сайту має право передавати персональні дані третім особам, зокрема, кур'єрським службам, організаціями поштового зв'язку, операторам електрозв'язку, виключно з метою виконання замовлення Користувача, оформленого на Сайті інтернет-магазину, включаючи доставку товару.

4.3. Персональні дані Користувача можуть бути передані уповноваженим органам державної влади України тільки на підставах та в порядку, встановленим законодавством України.

4.4. При втраті або розголошення персональних даних адміністрація Сайту інформує Користувача про втрату або розголошення персональних даних.

4.5. Адміністрація Сайту вживає необхідних організаційних і технічних заходів для захисту персональної інформації Користувача від неправомірного або випадкового доступу, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення, а також від інших неправомірних дій третіх осіб.

4.6. Адміністрація Сайту спільно з Користувачем вживає всіх необхідних заходів щодо запобігання збиткам або інших негативних наслідків, викликаних втратою або розголошенням персональних даних Користувача.

 

5. ЗОБОВ'ЯЗАННЯ СТОРІН

 

5.1. Користувач зобов'язаний:

5.1.1. Надати інформацію про персональні дані, необхідну для користування Сайтом інтернет-магазину.

5.1.2. Оновити, доповнити надану інформацію про персональні дані в разі зміни даної інформації.

5.2. Адміністрація Сайту зобов'язана:

5.2.1. Використовувати отриману інформацію виключно для цілей, визначених цією Політикою конфіденційності.

5.2.2. Забезпечити зберігання конфіденційної інформації в таємниці, не розголошувати без попередньої письмової згоди Користувача, а також не здійснювати продаж, обмін, опублікування, або розголошення іншими можливими способами переданих персональних даних Користувача, за винятком випадків, визначених цією Політикою конфіденційності та діючим законодавством України.

5.2.3. Вживати заходів обережності для захисту конфіденційності персональних даних Користувача згідно з порядком, який зазвичай використовується для захисту такого роду інформації в існуючому діловому обороті.

5.2.4. Здійснити блокування персональних даних, що відносяться до відповідного Користувача, з моменту звернення або запиту Користувача або його законного представника або уповноваженого органу з захисту прав суб'єктів персональних даних на період перевірки, в разі виявлення недостовірних персональних даних або неправомірних дій.

 

6. ДОДАТКОВІ УМОВИ

 

6.1. Адміністрація Сайту має право вносити зміни в Політику конфіденційності без згоди Користувача, у тому числі, при зміні вимог законодавства України.

6.2. Нова Політика конфіденційності вступає в силу з моменту її розміщення на Сайті інтернет-магазину, якщо інше не передбачено новою редакцією Політики конфіденційності.

6.3. Всі пропозиції або питання щодо цієї Політики конфіденційності слід повідомляти по тел.0 800 330 140 або на e-mail: hello@isei.ua

6.4. Діюча Політика конфіденційності розміщена на сторінці Сайту за адресою: https://isei.ua/politika-konfidencialnosti. Редакція діючої Політики конфіденційності від 13 березня 2020 року.