Кращі шампуні в Isei

Шампунь для волосся забезпечує глибоке очищення волосся. Пил, бруд, надлишки шкірного себума – все це необхідно ретельно змивати. А щоб волосся виглядало здоровим, не плуталося, легко розчісувалось,  важливо підбирати шампуні, відповідні до:

  • типу волосся: жирні, сухі, нормальні;
  • специфікації волосся: ламкі, схильні до сплутуванню, пофарбовані;
  • існуючих проблем: лупа, надмірна жирність, зневоднення, нестача живленням.

Шампунь – перший і найважливіший крок у догляді за волоссям. При цьому очищення не повинно бути «агресивним», адже деякі формули здатні змивати не тільки бруд, але і природну захисну оболонку волосся.

Корейські шампуні засновані на натуральних формулах. Тут хімічні елементи, що завдають непоправну шкоду здоров’ю волосся (сульфати, ароматизатори та інші) замінені органічними інгредієнтами.

Чому корейські рецептури так популярні серед українок і як підібрати шампунь, який буде точно відповідати індивідуальним потребам твого волосся?

Переваги шампунів для волосся з Кореї

Унікальні рецептури корейських засобів по догляду за волоссям засновані на натуральних інгредієнтах і рослинних компонентах. Тут переважають чисті мінеральні води, екстракти з рослин, лікарські трави. Зміст штучних добавок в складі шампунів, кондиціонерів, масок для волосся не перевищує 10%.

На відміну від більшості виробників, що використовують сульфати як піноутворювач і очищаючий компонент, корейські косметологи віддають перевагу інгредієнтам, дія яких заснована на силах природи.

Завдяки натуральним формулам корейські шампуні:

  • забезпечують комплексний догляд за волоссям та шкірою голови;
  • глибоко живлять локони, формуючи на їх поверхні невидиму захисну плівку;
  • зміцнюють волосся, захищаючи їх від випадання, ламкості;
  • відновлюють пошкоджені локони;
  • нормалізують природний pH-баланс шкіри голови, борються з лупою і попереджають її подальшій появі.

Корейські бренди пропонують як універсальні шампуні з легкими формулами, відповідними власницям всіх типів волосся, так і вузькоспеціалізовані склади, спрямовані на вирішення конкретних проблем.

Типовими особливостями корейських шампунів стала їх:

  1. Густота – висококонцентровані формули найчастіше мають густу, щільну, непрозору консистенцію. Змивати такий шампунь належить ретельніше, ніж звичайний засіб для очищення волосся – зате який результат!
  2. Аромат– корейські шампуні ароматизируются натуральними інгредієнтами, а тому поєднують тонкі парфумерні композиції. Тут межують цитрусові і квіткові ноти, пряні і повітряні запахи, при цьому асортимент вибору ароматики просто разючий.
  3. Здорове живлення – практично всі корейські шампуні надають на волосся оздоровчий вплив, підвищують місцевий імунітет.

Готова підібрати шампунь, відповідний твоєму типу волосся? Тоді вперед – розглянемо рейтинг найпопулярніших корейських складів!

Корейський шампунь для жирного волосся: рейтинг від ISEI

Жирне волосся забруднюються швидше, ніж інші типи волосся. Це пов’язано з великою кількістю себума, що виділяється шкірою голови. Змішуючись з вуличним пилом, брудом, доглядовими засобами, себум розподіляється по поверхні локонів, створюючи на них сальну плівку.

Однак це не означає, що жирне волосся необхідно мити агресивними сульфатними складами. Так, такі шампуні відмінно справляються із завданням очищення, але разом з жирною плівкою вони усувають і природний захисний бар’єр волосся, який вберігає їх від негативного впливу зовнішнього середовища.

Шампунь з східним чаєм LG Household & HealthCare ReEn Jayoon Shampoo

В основі шампуню для жирного волосся від LG лежить унікальна рецептура східного чаю і комплекс рослинних компонентів. Такий склад спрямований на глибоке зволоження і усунення надмірної жирності шкіри голови.

Формула засобу забезпечує волоссю делікатне очищення, залишаючи тривале відчуття свіжості.

Глибоко очищуючий шампунь Ryo Cheongahmo Scalp Deep Cleansing Shampoo

Шампунь Ryo Cheongahmo надає на волосся не тільки очищаючий, але і лікувальний ефект. Його пріоритетна функція – нормалізація роботи сальних залоз шкіри голови без порушення природного pH-балансу. При регулярному використанні засобу, волосся стає м’яким, досить зволоженими, шовковистим.

Корейський шампунь проти випадіння волосся: рейтинг від ISEI

Корейські формули «працюють» комплексно. Завдяки високій концентрації рослинних інгредієнтів вони максимально живлять і зміцнюють волосся. Втомилися боротися з проблемою випадіння волосся? Зверніть увагу на спеціальні доглядові засоби від Kerasys і Lador.

KeraSys Elegance & Sensual Perfumed Shampoo

Шампунь KeraSys Elegance & Sensual відкривається елегантною квітково-фруктовою ароматикою. При першому знайомстві з доглядовим засобом навіюються думки про дорогий парфум з цільної колекцією цікавих нот – яблука, фіалки, іланг-ілангу, мускусу, сандалу.

Однак неймовірний аромат – не єдина перевага шампуню. У складі формули переважають інгредієнти, спрямовані на глибоке відновлення і зміцнення волосся по всій довжині. Вітаміни А і Е надають на волосся загальний оздоровчий ефект, а масла ши і оливи відповідають за відновлення пошкодженої структури волосся.

Lador Dermatical Hair Loss Shampoo

Корейським експертом в догляді за волоссям став бренд Lador, що пропонує професійні формули для домашнього догляду.

Lador Dermatical Hair – шампунь, активно бореться з проблемою випадіння волосся і стимулює процеси їх росту.

У складі засобу міститься ментол – рослинний інгредієнт, здатний прискорювати приплив крові до шкіри голови, що зміцнює волосяні цибулини. Сила ментолу доповнена дією саліцилової кислоти, яка знімає роздратування, а також натуральними маслами і рослинними екстрактами, які зволожують, живилять і відновлюють волосся по всій довжині.

 

Корейські шампуні проти лупи: рейтинг від ISEI

Проблема лупи з легкістю вирішується завдяки спеціальному корейському догляду. Головна причина появи неприємного косметичного дефекту – грибок Pityrosporum ovale, який живе на шкірі голови практично будь-якої людини, але активізується при ряді умов.

Що за умови? Йдеться про регулярні стреси, проблеми з функціонуванням нервової системи, гормональних і імунних порушеннях, невідповідному кліматі, неправильному догляді за волоссям.

Шампуні проти лупи не усувають причину прояви грибка – тут потрібно ретельне медичне обстеження і поставлення точного діагнозу з подальшим призначенням релевантного лікування. Однак знизити активність Pityrosporum ovale доглядові засоби цілком здатні.

 Безлужний шампунь Lador Damage Protector Acid Shampoo

шампунь Lador Damage Protector призначений для сухого, пошкодженого волосся.

Що означає поняття «безлужний» в назві продукту? Йдеться про відповідність складу оптимальному для шкіри голови рівнем pH (4-4,5). Більшість засобів по догляду за волоссям відрізняються висококислотним середовищем (6-8).

Lador пропонує відмовитися від традиційних підходів до розробки формул шампунів, презентуючи Lador Damage Protector з pH 4,5. Завдяки такому кислотному балансу засіб усуває сухість, ламкість і надмірне випадання волосся, а головне – перешкоджає появі лупи.

Слабокислотний шампунь Lador Anti Dandruff Shampoo

Ще одним продуктом Lador, який активно бореться з проблемою лупи, став шампунь Anti Dandruff. Рецепт, заснований на екстракті лакриці, знищує шкідливі бактерії, нормалізує роботу сальних залоз шкіри голови і зміцнює волосяні цибулини.

Формула шампуню доповнена гідролізованим шовком, «склеює» посічені кінчики і попереджує ламкість волосся, а також рослинними екстрактами (камелія, женьшень, горець, портулак), глибоко живлять волосся по всій довжині.

 

 

Корейські шампуні без сульфатів: рейтинг від ISEI

Традиційні склади шампунів, що містять сульфати, руйнують захисний ліпідний шар шкіри голови. Наслідками їх регулярного використання стає сухість волосся, втрата блиску, шовковистості, посічені кінчики.

Найбільш «шкідливими» для здоров’я волосся сульфатами вважаються SLS (лаурилсульфат натрію) і ALS (лаурил сульфат амонію). Вони забезпечують шампуню хороше піноутворення, прекрасно справляються із завданням очищення, але … разом з бактеріями і брудом змивають також всі корисні речовини, що виробляються шкірою голови.

Безсульфатні шампуні:

  1. Використовують як очищуючі компоненти натуральні інгредієнти, які не руйнують природний захист волосся.
  2. Гіпоалергенні, не викликають подразнень.
  3. Допомагають зберегти колір фарбованого волосся на тривалий час і не вимивають кератин.

Безсульфатний шампунь з кератином Lador Keratin LPP Shampoo

Lador Keratin LPP– шампунь, що забезпечує волоссю салонний догляд в домашніх умовах. В основі складу лежить кератин, який реконструює волосся по всій довжині, «заповнюючи» собою порожнечі.

Завдяки присутньому в складі засобу протеїнів шовку при регулярному використанні засоби волосся стають пружними, шовковистими і сильними. Коктейль ефірних масел забезпечує волоссю комплексне живлення і захищає від негативного впливу зовнішнього середовища.

Безсульфатний шампунь для тонкого, пошкодженого волосся Lador Triplex Natural Shampoo

Ще один продукт від Lador делікатно очищає і глибоко зволожує локони. Формула б’юті-засобу збагачена цінним міксом рослинних інгредієнтів:

  • чорна смородина живить шкіру корисними вітамінами;
  • зелений чай надає потужну антибактеріальну дію;
  • червоний перець і лимон активують процеси інтенсивного росту волосся;
  • куркума легко справляється з свербінням і подразненнями.

Шампунь призначений для тонкого, пошкодженого волосся – він швидко реконструює локони, роблячи волосся сильними, гладкими, шовковистим.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована