Що потрібно знати про корейський бренд Village 11 Factory, і які продукти точно варто спробувати

Високоефективні засоби для догляду за обличчям та тілом, що поєднують у собі органічний склад та новітні технології.

Village 11 Factory – косметика, яка виконує свої обіцянки

Village 11 Factory – молодий амбітний корейський бренд, який випускає ефективну, стильну і доступну косметику.

Творці бренду вважають свою продукцію унікальною і революційною – використовують рідкісні інгредієнти і формати, які здатні здивувати навіть відданих шанувальників корейської косметики. Найвідоміші продукти цієї марки – універсальні зволожуючі засоби, які підходять для чутливої ​​шкіри, олійні гелі для душу на основі натуральних екстрактів і олій, а ще маски-шкарпетки та маски-рукавички для догляду за тілом.

Бренд був створений у 2016, це дочірня марка одного з лідерів K-beauty індустрії – бренду Mizon. Це інноваційна компанія, яка цінує науковий підхід і натуральність в області краси та здоров’я. За це відповідає відділ досліджень і розробок з великою мережею лабораторій, розташованих в Кореї, Франції та Швейцарії. Продукція виготовляється тільки з натуральної сировини, якість якої самостійно контролюється фахівцями бренду.

Сьогодні Village 11 Factory співпрацює з торговими мережами багатьох країн і продає свою косметику практично у всіх куточках нашої планети. Офіційні магазини, які більше схожі на найстильніші та найінстаграмніші лабораторії в світі, можна знайти не тільки в Азії, а й Європі, Америці та Австралії.

Не варто судити книгу за обкладинкою, а косметику  за строкате паковання. Лаконічний чорно-білий дизайн засобів із зображенням обличчя бренду – Доктором Ексцентриком, підкреслює веселий, але глибокий і відповідальний підхід до розробки нових стратегій по догляду за шкірою.

Доктор Ексцентрик – головний персонаж бренду, якого можна знайти практично на всіх покованях продуктів. Зухвалий вчений б’юті-гік, який не боїться божевільних експериментів для того, щоб знайти нові незвичайні компоненти і створити нові формули для догляду за шкірою. Прототипом цього персонажа стала реальна людина – головний технолог заводу, на якому виробляють продукцію Mizon і Village 11 Factory.

Village 11 Factory – вибір амбітних і свідомих

Девіз Village 11 Factory: “Be crazy! Be fun! Be beautiful!”, спочатку вподобали молоді кореянки, а буквально через декілька років і дівчата з країн всього світу.

Уся косметика бренду гіпоалергенна, не містить барвників, парабенів, хімічних шкідливих компонентів.

Якість Village 11 Factory визнано й експертним середовищем. Бестселери бренду Relax-day Body Oil Wash, Relax-day Body Cream і Real Fit Moisture Cushion отримали премію “Hi-Seoul Award” за свою інноваційність та ефективність.

Покупців Village 11 Factory хвилює не тільки своє відображення в дзеркалі. Ці дівчата думають і про майбутнє нашої планети, про природу та екологію. Тому компанія відповідально і усвідомлено ставиться до виробництва і випуску своєї продукції. Всі фабрики мають новітнє обладнання, яке мінімізує використання природних ресурсів і повністю виключає шкідливий вплив виробничих процесів на довкілля.

Вся косметика Village 11 Factory cruelty-free, тобто не тестується на тваринах.

Секретний компонент і візитівка Village 11 Factory

Головний інгредієнт усієї продукції бренду – екстракт мартінії запашної або «кігтя диявола», рідкісної рослини родом з пустель південної Африки, коріння якої вже кілька тисячоліть використовується в народній медицині африканських племен. На початку 20 століття мартінію запашну починають застосовувати в Європі для поліпшення травлення, зменшення болю і запалення. А також у мазях для лікування виразок, подразнень й інших проблем зі шкірою.

Сучасні наукові дослідження довели, що один з найпотужніших активних інгредієнтів цього кореня – іридоїдні глікозиди. Група цих сполук має протизапальні, протимікробні й відновлюючі властивості.

Тому засоби з екстрактом мартінії запашної усувають запалення, висипання і набряки. Завдяки цьому вся косметика Village 11 Factory заспокоює, зволожує, регенерує шкіру і вирівнює колір обличчя.

Косметика з натуральними й ефективними інгредієнтами

Всі засоби бренду створені на основі натуральних інгредієнтів.

Равликовий муцин

Сучасні дослідження хімічного складу равликового муцину довели його косметичні властивості:

  • зменшення тонких зморшок;
  • зниження пігментації;
  • зниження постзапальної еритеми;
  • збільшення зволоження шкіри і бар’єрної функції шкіри;
  • змення збільшених пор.

Екокераміди

Кераміди – це ліпіди (жири), які входять до складу клітинної мембрани людини, допомагають утримувати в ній вологу і відновлюватися від пошкоджень. Через вікові зміни і негативний вплив довкілля до 30 років наша шкіра втрачає 40% природних керамідів. Це може стати причиною раннього старіння шкіри і порушення її природного бар’єру.

Екокераміди, розроблені в лабораторії доктора Ексцентрика, синтезуються з натуральних речовин і мають стереохімічну структуру, яка ідентична шкірі людини. Вони відмінно “знаходять спільну мову” з нашими клітинами, завдяки чому, показують високу ефективність. Відновлюють ліпідний баланс шкіри, нормалізують рівень зволоженості і перешкоджають процесу передчасного старіння.

Гідро-олійні комплекси на основі натуральних екстрактів і олій

Aqua Butter Complex з екстрактом алое і кокосовою олією і Rose Butter Complex, олією дамаської троянди і ядер пальми, мають легку невагому текстуру, усувають сухість і стягнутість, насичуючи шкіру поживними компонентами без перевантаження і жирності.

Олія насіння хрону

Хрін давно відомий своїми антисептичними властивостями, в ньому величезна кількість вітаміну C, фолієвої кислоти і вітамінів B1, В2, В6 і РР. А його ефірна олія містить фітонциди – речовини, що вбивають багатьох хвороботворних бактерій. Тому цей інгредієнт бореться із запаленнями, зменшує вироблення шкірного жиру, звужує пори, роблячи колір обличчя рівним і здоровим.

Основні лінійки бренду

У зволожуючу серію Village 11 Factory Moisture входить 6 продуктів: пінка для вмивання, тонер, серум, емульсія, крем для обличчя і крем для шкіри навколо очей.

Всі засоби спрямовані на глибоке і дбайливе зволоження шкіри, насичені формули відновлюють водний баланс, усувають сухість, дрібні заломи і борються з недосконалостями шкіри.

Серія засобів на основі равликового муцину Village 11 Factory Snail складається з 3 продуктів: сироватка, крем для обличчя і крем для шкіри навколо очей.

Вони інтенсивно живлять, зволожують, оздоровлюють і омолоджують дерму. Головний інгредієнт – фільтрат слизу равлика, збагачений колагеном, еластином, алантоїном, вітамінами і амінокислотами, нейтралізує перші ознаки старіння шкіри і бореться зі зневодненням.

Колагенова серія Village 11 Factory Collagen складається з 4 продуктів: пінка для вмивання, сироватка, крем для обличчя і крем для шкіри навколо очей.

В основі цієї серії гідролізований колаген (71%), який проникає глибоко в дерму відновлюючи її еластичність і пружність, розгладжує зморшки і уповільнює процеси старіння.

Лінія для волосся Village 11 Factory Perfect Day складається з 3 продуктів: шампунь, маска-бальзам, есенція для пошкодженого волосся. Засоби підійдуть для будь-якого типу волосся. Шампунь відмінно очищає волосся і шкіру голови, його головний компонент – екстракт аїру – потужний засіб проти лупи, стимулює обмінні процеси, усуває свербіння і подразнення. Бальзам і есенція доглядають за волоссям, запобігають випадінню, живлять і захищають.

Гідро-олійні гелі для душу Village 11 Factory Relax-day – унікальні продукти, бестселери бренду. Двофазні засоби дбайливо очищають шкіру без пересушування. Містять запатентований комплекс – AQUA BUTTER COMPLEX, органічні масла та екстракти, що забезпечує глибоке живлення і усувають відчуття стягнутості після душу, роблять шкіру оксамитовою і зволоженою.

Маски для обличчя та тіла. Ще однією “фішкою” бренду стали  маски для догляду не тільки за обличчям, а й тілом. Зволожуюча маска для рук в формі рукавичок зволожує, живить і пом’якшує шкіру рук. Пілінг-шкарпетки для стоп пом’якшують і живлять шкіру, ліквідують свербіж, сухість та лущення, загоюють мікротріщини. Тканинні маски для обличчя на основі натуральних екстрактів доглядають за шкірою, тонізують і заспокоюють її.

Радимо почати знайомство з Village 11 Factory з цих продуктів

Village 11 Factory Collagen bubble cleanser – м’яка пінка легкою текстурою. Глибоко очищає, усуває забруднення, надлишки себуму, токсини, розчиняє комедони і сальні пробки, звужує пори. Колаген і кераміди в складі запобігають сухості і підвищують еластичність і пружність. Корінь мартінії запашної заспокоює і регенерує. Екстракт насіння хрону регулюють роботу сальних залоз, має антисептичні, протизапальні властивості та матующий ефект.

Засіб підійде для всіх типів шкіри, у тому числі для проблемної та чутливої ​​шкіри схильної до висипань.

Village 11 Factory Blue Chamomile Toner – заспокійливий тонер з екстрактом блакитної ромашки, який не тільки чудово зволожує, але і заспокоює шкіру, усуваючи свербіж і лущення. Бактерицидні властивості ромашки нейтралізують патогенну мікрофлору і прибирають запалення. Центела азіатська, пантенол і алантоїн відновлюють шкіру, а гіалуронова кислота відновлює гідробаланс. Тонер має накопичувальний ефект, при регулярному використанні вирівнюється рельєф, шкіра наповнюється вологою зсередини, обличчя виглядає свіжим і сяючим.

Village 11 Factory B Skin Formula Toner – тонер-ексфоліант з гліколевою кислотою, відлущує верхній ороговілий шар шкіри, глибоко очищає пори, усуває чорні точки, підсушує запалення, запобігає появі акне і комедонов. Прибирає пігментацію, рубці і сліди пост-акне. Гіалуронова кислота і комплекс вітамінів наповнюють шкіру вологою, роблять її сяючою і здоровою, підвищують гладкість і еластичність. Незамінний засіб для рівного кольору обличчя і порцелянової шкіри.

Village 11 Factory Snail Ampoule – висококонцентрована сироватка з муцином равлика для відновлення пружності і свіжості обличчя. 85%  фільтрат муцину равлика доставляє вологу в глибокі шари епідермісу, захищає клітини від передчасного старіння, підтягує шкіру, вирівнює колір обличчя, усуваючи запалення і сліди постакне. Екстракт центели азіатської регенерує, зволожує і захищає шкіру. Легка сироватка відмінно вбирається без відчуття жирності і не скочується під час нанесення макіяжу.

Village 11 Factory Snail Eye Cream – крем для шкіри навколо очей з муцином равлики, зволожує, прибирає набряклість, темні кола і мімічні зморшки. На 59% складається з фільтрату слизу равлика, збагаченого колагеном, еластином, алантоїном, вітамінами і амінокислотами. Відновлює суху, втомлену шкіру, збагачуючи її вітамінами і корисними мікроелементами.

Усуває в’ялість, підвищує щільність і еластичність дерми.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована