Омолодження клітин шкіри з японським брендом CELLEF

CELLEF – японський бренд доглядових засобів, який спеціалізується на клітинному оновленні та омолодженні шкіри. Клітинна косметика – це антиейдж-продукти останнього покоління, які омолоджують шкіру на клітинному рівні. Вони створюються на основі найактуальніших досліджень та мають клінічно доведену ефективність.

Сьогодні поговоримо, як працюють ці еліксири молодості, що таке метод шкірних інтервалів і чому косметика CELLEF має унікальний антиейдж-ефект?

Історія та філософія японського бренду CELLEF

У 2020 токійська компанія Nippon Zeola Co. випустила новий бренд для догляду за шкірою, концепція якого заснований на багаторічних дослідженнях клітин та унікальному науковому методі. Назва бренду «CELLEF» – об’єднує два слова CELL (клітина) та SELF (власний), а також має символічне значення: сила та краса шкіри ховається всередині, важливо вчасно розбудити та підтримати цей потенціал.

Компанія була створена в 1954, і завдяки своїй багаторічній історії має досвід і технологічні можливості не тільки для розробки нових продуктів, але і для тестування їх стабільності, безпеки та ефективності. Отримання інгредієнтів для виробництва клітинної косметики потребує особливого оснащення, глибоких знань молекулярної біології та біохімії, величезного досвіду та специфічних технологій. Тому компанія приділяє особливу увагу модернізації обладнання та підвищенню кваліфікації персоналу, має жорстку систему контролю якості на всіх етапах виробництва.

Всі ці ресурси дозволяють фірмі не тільки створювати власну продукцію, а й брати участь у дослідженнях і розробках багатьох великих фармацевтичних компаній Японії.

Що таке клітинний догляд за шкірою та як він працює?

З віком та старінням організму клітини шкіри починають “засинати”, їх активність уповільнюється, вони припиняють ділитися. Клітинна косметика містить інгредієнти, які коригують вікові зміни шкіри стимулюючи її власні реакції відновлення. Грубо кажучи, вони будять сплячі клітини та відновлюють їхню повноцінну роботу. Цей процес називається методом клітинної стабілізації, і він відповідає за зменшення видимих ​​слідів старіння, повертає шкірі пружність і еластичність.

“Наші клітини мають різну активність. У здорових клітин вона висока, але з віком може сповільнюватися. У клітинних експериментах ми спостерігали омолодження шляхом подачі поживних речовин у клітини, що “заснули”. Досліди довели, що регулярна доставка правильних інгредієнтів повертає клітинам активність, а значить допомагає боротися зі старінням», – пояснює Манамі Сато, доктор наук, спеціаліст дослідницького департаменту Nippon Zeola Co.

Як метод шкірних інтервалів бореться зі старінням та зморшками?

Цей унікальний метод відновлення клітинного потенціалу було розроблено вченими дослідницького департаменту Nippon Zeola Co. Його суть полягає в тому, що перш ніж впливати на клітини потужними інгредієнтами, їх потрібно підготувати за допомогою ніжного догляду. Це запобігає стресу та структурним ушкодженням, а також посилює ефективність роботи активних компонентів.

“Клітини дуже ніжні, вони можуть травмуватися, якщо ви без підготовки дасте їм сильний інгредієнт. Інтервальний метод шкіри – це новий метод догляду, при якому поперемінно використовуються два типи сироваток. Після дбайливої ​​та м’якої стимуляції шкіри, ви збільшуєте зволоження та блиск шкіри за допомогою потужної дії” – каже лікар Сато.

Такий догляд робиться курсами кілька місяців і складається з двох етапів. Спочатку ми готуємо шкіру та наносимо бустер, провідник. Він допомагає корисним інгредієнтам проникнути через роговий та ліпідний шар глибоко в клітини шкіри. Після бустера наносимо одну із сироваток, першою використовуємо антивікову крем-есенцію, наносимо її від 5 до 7 днів, щоб підготувати шкіру до активних інгредієнтів наступного засобу. Витримавши цей інтервал, переходимо до застосування антивікового концентрату, тепер після бустера протягом 5-7 днів наносимо його. Після закінчення цього терміну знову повертаємось до крем-есенції та чергуємо ці сироватки курсом від 3 місяців. Саме така схема використання відновлює еластичність, зміцнює тургор та розгладжує зморшки.

Щоб зрозуміти, як саме працює такий унікальний механізм молодості та краси, познайомимося з кожним засобом та їхніми інгредієнтами ближче.

Антивіковий тонер Cellef Delivery Booster

Cellef Delivery Booster – антивіковий тонер-бустер, фруктові кислоти у складі пом’якшують роговий шар і допомагають шкірі швидше та якісніше вбирати корисні інгредієнти. А унікальний клітинний комплекс WILBRIDE з ферментами грушевого соку та пробіотиками містить велику кількість амінокислот, вітамінів та нуклеїнових кислот, необхідних для формування клітин та підтримує шкіру в тонусі.

Ніжна есенція для пробудження клітин шкіри Cellef Intensive Concentrate

Cellef Intensive Concentrate –  антивікова крем-есенція, підтримує збалансований колір шкіри, посилює поглинання засобів, надовго зберігає зволоження, а шкіра стає пружною та еластичною. Засіб містить ключовий інгредієнт Cell Activator, у складі якого:

  • поліамін

суміш амінокислот, яка відповідає за утворення білків та клітин, сприяє метаболізму шкіри;

  •  VC-AD3

3 різних типу похідних вітаміну С, нейтралізують дію вільних радикалів, насичують клітини киснем, освітлюють шкіру;

  • колаген трипептид

найменша молекула колагену, сприяє виробленню природного колагену та гіалуронової кислоти, регенерації пошкодженої шкіри;

  • 27 зволожуючих інгредієнтів


Антіейдж-концентрат для зміцнення клітин шкіри Cellef Intensive Concentrate Ex

Cellef Intensive Concentrate Ex – антивікова крем-есенція концентрат, підтримує збалансований колір шкіри, зменшує вироблення меланіну, зменшує зморшки, надовго зберігає зволоження, робить шкіру  пружною та еластичною. Засіб містить ключовий інгредієнти «Cell Activator» (у складі якого поліамін, VC-AD3 та колаген трипептид), «Springsome» (у складі якого м’ята, екстракт стовбурових клітин яблука) та 29 зволожуючих інгредієнтів для здорової та природно м’якої сяючої шкіри.

 

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована