Як обрати універсальний та корисний б’юті-подарунок?

Безумовно, ефективний догляд за шкірою має враховувати її особливості: тип, вік, індивідуальні реакції. Але є низка засобів, які стануть у нагоді в будь-якому догляді. Найчастіше вони маркуються написом “для будь-якого типу шкіри” та створені на основі інгредієнтів, які підходять усім. Наприклад, гіалуронова кислота, кераміди та ніацинамід “потоваришують” і з сухою, і з проблемною шкірою, схильною до висипань.

Важливо пам’ятати, що такі продукти це не чарівна пігулка, яка рятує від усіх проблем. Їхнє завдання — доповнити та покращити щоденний догляд. Сьогодні поговоримо, які саме засоби можуть бути універсальною зброєю у битві за красу шкіри та стануть класним б’юті-подарунком для подружки, колеги, і навіть троюрідної тітоньки Люсі. А ще підберемо кілька міксів із найкращими універсальними продуктами ISEI.

Зволожуючі засоби

Шкіра будь-якого типу потребує регулярного зволоження. Нестача вологи може викликати лущення, подразнення, передчасне старіння, надмірну жирність та висипання. Зволожуюча сироватка, тонер або крем покращують природний бар’єр шкіри, підвищують еластичність та регулюють вироблення шкірного сала. Зневоднена шкіра виробляє більше себуму, компенсуючи нестачу вологи. Тому зволожуючі засоби актуальні не тільки для сухої, але й жирної шкіри.

Взимку особливо важливо пам’ятати про гідратацію, холодне сухе повітря виснажує шкіру, і вона потребує додаткового догляду.

Мікс зволожуючих засобів, які підійдуть для будь-якого типу шкіри та віку. Основа набору – дует зволожуючого крему Missha та сироватки Mizon. Відновлюють водний баланс та захисний бар’єр. Засоби некомедогенні, не забивають пори та не провокують висипання. Бонус набору – маска-ексфоліант, оновлює та насичує шкіру корисними елементами.

Хедлайнер цього набору – тонер-есенція Missha. Усуває стягнутість, лущення, насичує та ущільнює шкіру. А набір корейських тканинних та нічних масок допоможе відновити шкіру, прибрати запалення та вирівняти колір обличчя.

Догляд за шкірою навколо очей

Шар дерми в зоні навколо очей має мінімальну кількість сальних залоз та колагену і втрачає пружність через кліпання, мімічне навантаження, зневоднення організму. Для того, щоб шкіра навколо очей була свіжою та молодою, важливо щодня використовувати засоби з інтенсивним зволоженням та захистом від негативного впливу довкілля.

При виборі сироватки, крему чи патчів слід враховувати вікові особливості шкіри. Для молодої – підійдуть продукти зі зволожуючими та тонізуючими компонентами: гіалуронова кислота, ніацинамід, кофеїн, зелений чай, вітамін С. Вони допоможуть зволожити шкіру, прибрати набряки та освітлити темні кола. Для зрілої шкіри шукайте продукти з антиейдж-компонентами: пептидами, ретинолом та колагеном. Вони насичують шкіру, покращують рельєф та розгладжують зморшки.

Мініатюра японського крему навколо очей Shurei з антиоксидантами зволожує, живить шкіру, вирівнює дрібні зморшки. Гідрогелеві патчі Missha прибирають темні кола та мішки, допомагають виглядати свіжою навіть після безсонної ночі. Набір корейських тканинних та нічних масок для обличчя врятують шкіру від стресу, перевтоми, знімуть набряки та вирівняють колір обличчя.

Гідрогелеві патчі IYOUB зволожують, вирівнюють мікрорельєф та прибирають мімічні зморшки. Сироватка з гіалуроновою кислотою Mizon не тільки зволожує, а й підтягує шкіру. Ідеальний проміжний засіб для зимового догляду за будь-яким типом шкіри. Виглядати на всі 100% допоможе маска A’pieu “на вихід”, швидко зволожить, вирівняє колір і надасть обличчю здорового сяйва.

Маски для обличчя

На відміну від засобів для щоденного догляду, маски мають більш насичені формули. Тому допомагають швидко та ефективно очистити, заспокоїти та зволожити шкіру. Дерматологи радять використовувати маски 1-2 рази на тиждень, щоб посилити ефект вашої б’юті-рутини.

Сучасний ринок косметичної продукції пропонує безліч форматів на будь-який смак та запит. Тканинні, глиняні, гелеві, альгінатні, експрес або нічні. Універсальні варіанти, які стануть у нагоді в будь-якому догляді – це маски зі зволожуючими, поживними та відновлюючими інгредієнтами. Більшість тканинних та гелевих нічних масок саме такі.

Набір цих засобів потішить будь-яку дівчинку, незалежно від її віку та типу шкіри.

Патчі Mizon – рятують від безсонних ночей, темних кіл та набряків. Мають накопичувальний ефект, при регулярному використанні вирівнюють мікрорельєф та прибирають мімічні зморшки. Крем для обличчя Mizon з колагеном та аденозином допоможе відстрочити відстрочити появу зморшок та заломів, збереже молодість та еластичність шкіри. А ще в цьому наборі круте асорті тканинних масок на всі випадки життя.

Пінка для вмивання Missha чудово впорається зі щоденним очищенням, усуває бруд, мікроби, шкірне сало. Працює дбайливо, не пересушуючи. Зволожуючий пілінг-гель м’яко відлущує, оновлює та доглядає шкіру. Регулярне використання освітлює пігментні плями, прибирає чорні цятки та комедони. А патчі, тканинні та нічна маска для обличчя доповнять щоденний догляд: допоможуть відновити шкіру, прибрати запалення та вирівняти колір обличчя.

Засоби для догляду за волоссям

Гарне здорове волосся – це щоденна праця та чималі капіталовкладення. Тому засоби для живлення, відновлення та блиску волосся – чудова ідея для подарунка, особливо засоби з професійних ліній по догляду. Не варто обмежувати свій вибір лише шампунями, бальзамами чи масками для волосся. Поживні олії, регенеруючі філери та кератинові спреї допоможуть волоссю виглядати не гірше, ніж після салонних процедур. І точно потішать власницю такого подарунка.

Набір професійних засобів для живлення та блиску волосся. Комплекс з 4 засобів: олія, сироватка, філер і кератиновий спрей, відновить пошкоджене фарбоване волосся, зміцнить структуру, прискорить ріст, усуне ламкість і тьмяність. Волосся буде живим і шовковистим.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована