Подарунки для мами: ідеї від ISEI

Ненька. Найближча і найрідніша людина. Для неї завжди хочеться зробити щось особливе. Напередодні свят ми перебираємо десятки варіантів подарунків. Хочеться, щоб наші вітання доставили мамі щиру радість. Що подарувати мамі? Давайте розбиратися в обставинах і шукати відповідний подарунок.

Що можна подарувати мамі на День Народження?

День Народження – один з найголовніших днів у житті нашої мами. До вибору подарунка важливо поставитися з особливою відповідальністю. Що вона любить, про що мріє?

Ось кілька цікавих ідей для подарунка мамі на ювілей:

Фітнес-браслет для спортивних мам

Фітнес-браслет «вміє» вимірювати біологічні ритми організму. Вбудовані датчики відслідковують динаміку різних показників – акселерометр підраховує кількість пройдених кроків, пульсометр розраховує частоту пульсу і вимірює тиск, розумний будильник стежить за якістю і тривалістю сну.

Всі дані, зібрані трекером, відправляються на смартфон, що дозволяє стежити за змінами даних і покращувати показники.

Коректор постави

Корсет для хребта одночасно виконує кілька функцій:

  1. «Фіксує» в потрібному положенні кістки, м’язи, а значить – внутрішні органи, що особливо популярно в посттравматичний період.
  2. Допомагає правильно розподілити вагу.

Коректор постави незамінний при виконанні спортивних вправ, певні проблеми зі здоров’ям спини.

Антивіковий набір по догляду за обличчям Missha Time Revolution Vitality Special Set I

Сет з б’юті-формул по догляду за зрілою шкірою від Missha створений на основі екстрактів гібіскусу та граната. Засоби, що входять до складу набору, розгладжують зморшки, підвищують пружність шкіри, вирівнюють тон обличчя.

Подарунок для мами на 8 Березня

8 Березня – ще один прекрасний привід зробити мамі приємно. Що ж подарувати? Безумовно: щось миле і викликає усмішку.

Гарний шарф / хустку

Гарна хустка стане вдалим, а іноді – ключовим доповненням образу.

Зволожуючий спрей для тіла Beyond Deep Moisture Body Mist

Спрей для тіла від Beyond інтенсивно зволожує, живить і відновлює шкіру. Формула б’юті-засобу спрямована на боротьбу з передчасним старінням дерми, зміцнює природний захисний бар’єр.

Подарунок для мами на Новий Рік

На Новий Рік все вітають один одного. І поки мама думає, чим порадувати свою дитину, давайте разом придумаємо гідну відповідь.

Електричний гребінець-випрямляч

Поєднуючи в собі відразу два hair-інструменти, гребінець-випрямляч компактний і простий у використанні. З її допомогою можна створити експрес-укладку, а завдяки невеликим розмірам – покласти в сумку і поправити зачіску в будь-який час.

Великий заварний чайник для гостинної мами

Мама любить приймати гостей і пригощати їх смачним чаєм? Тоді вишуканий, місткий чайник-заварник стане вдалим доповненням для маминої кухні.

Зміцнюючий масажний крем Missha Near Skin Self Control Firming Massage

Регулярний масаж обличчя попереджає передчасну появу зморшок, розслаблює м’язи і покращує кровообіг. Зміцнюючий крем Missha, збагачений колагеном, підвищує еластичність дерми і зміцнює тургор.

Що подарувати мамі на День Матері?

День Матері – міжнародне свято, яке відзначають у другу неділю травня. Цю дату можна сприймати як професійний день наших мам, а значить – і подарунок повинен бути особливим. Що будемо дарувати? Ось кілька ідей для натхнення:

Красивий домашній одяг

Згадаймо маму: який образ першим приходить в голову? Мама на кухні, мама перед телевізором, мама приходить з роботи і переодягається в свій улюблений халат. У будь-якому випадку на перший план виходить домашній одяг.

Давай побалуємо маму новим халатом або піжамою – м’якою, тактильно приємною і безумовно красивою!

Зволожувач повітря

Надлишок або нестача вологості в приміщенні позначається на самопочутті. Регулювати рівень вологості повітря допомагають спеціальні прилади – зволожувачі.

Чим корисний зволожувач повітря? прилад:

  1. Допомагає усунути сухість слизової оболонки – природного захисного бар’єру, що затримує мікроби і бактерії при вдиху.
  2. Знижує кількість літаючого в повітрі пилу, що провокує напади астми і бронхоспазми.
  3. Вирішує проблеми з безсонням, збільшуючи міцність і тривалість сну.

Зволожувач покращує загальне самопочуття, знижує ризик загострення хронічних захворювань.

Шампунь і кондиціонер для фарбованого волосся O’Herbal

Серія для фарбованого волосся від O’Herbal м’яко очищає, захищає колір, не вимиваючи пігменти фарби. У складі шампуню і бальзаму переважає екстракт чебрецю, який ефективно відновлює волосяні стрижні після процедури фарбування і надає локонам природний блиск.

Що подарувати молодій мамі на День Народження?

Якщо ваша подруга, сестра, дочка тільки недавно стала матір’ю, то перед кожним святом перед нами відкриваються нові горизонти для вибору подарунків.

М’який плед для мами, яка втомилася

Що може бути приємніше, ніж побалувати себе чашкою чаю, загорнувшись в м’який плед? Особливо – якщо новонароджений заснув і дав мамі кілька годин на те, щоб «перевести дух».

Дитячі підгузники Moony

Так-так, підгузники – одна з найнеобхідніших речей у житті молодої мами. І вона завжди буде рада великій пачці підгузників!

Звернемо увагу на японські підгузники Moony. Повністю дихаючі матеріали, що лежать в основі засобів особистої гігієни малюка, запобігають ризику появи попрілостей і алергічних реакцій, м’які липучки не тиснуть на ніжну шкіру малюків, а індикатор наповнення підкаже, коли пора міняти підгузник.

Увага! Звертайте увагу на розмір підгузників!

Парфумований гель для душу ON: The Body Sweet Love

Молодій мамі так хочеться розслабитися – і в цьому їй допоможе ароматерапія від LG. Гель для душу з квітковим запахом нормалізує природний рівень вологи на клітинному рівні, робить дерму м’якою і гладкою. Масло ши в складі засобу забезпечує боротьбу з подразненнями, а сапонарія сприяє природному зволоженню.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована