Найкращі маски для обличчя: вибір блогерки Анастасії Костюк

Б’юті-блогерка Анастасія Костюк розповіла про свої улюблені маски для обличчя в ISEI.

Відеоогляд можна подивитися тут:

А ми розповімо детальніше, як і чому працюють ці засоби. І які маски краще підійдуть для зволоження, живлення, відновлення або очищення шкіри.

Нічні маски для відновлення і зволоження шкіри

Too Cool For School Pumpkin Sleeping Pack For Moisturizing – нічна маска для обличчя з екстрактом гарбуза. У складі: екстракт гарбуза, центели азіатської, алантоїн і 24-каратне золото. Маска відлущує, очищає, нормалізує роботу сальних залоз, звужує пори, знімає запалення, живить шкіру. Має не жирну, гелеву текстуру, легко наноситься і швидко вбирається. Підходить для експрес відновлення, прибере сліди втоми, почервоніння і роздратування. Вранці ви прокинетеся з сяючою і доглянотою шкірою.

Laneige Water Sleeping Mask – зволожуюча нічна гель-маска на основі талої льодовикової води. У складі: іонізована вода, кераміди і абрикосова олія. Насичує вологою і підтримує природний гідроліпідний баланс. Екстракт календули прибирає почервоніння і знімає запалення. У маски невагома текстура, вона миттєво вбирається без відчуття липкості. За ніч глибоко зволожить вашу шкіру, усуне сухість, стягнутість і лущення.

Laneige Lip Sleeping Mask Berry – нічна маска для губ для усунення сухості і лущення. У складі два активних комплекси: Berry Mix Complex (ягідні екстракти з вітаміном С і антиоксидантами) і Moisture Wrap (гіалуронова кислота і мінеральна вода). У маски густа, але тануча консистенція з приємним ягідним ароматом. Маска зволожує, захищає і загоює. Всього за ніч допоможе реанімувати  шкіру губ і затягне тріщинки. На ранок шкіра буде гладкою і ніжною.

Порада Анастасії: “Не економте, наносьте засіб густим шаром, пам’ятайте, що ви використовуєте маску, а не крем. А щедре нанесення – одне з головних правил ефективної роботи нічної маски для обличчя “

Масажні маски для обличчя

Naris Cosmetics Luque W – японська масажна маска для обличчя на основі натуральних компонентів. У складі: екстракти чорної моркви, квасолі і рисових висівок, морські водорості, олія пінника лугового. Шовковиста консистенція має оптимальний рівень ковзання, тому відмінно підходить для самомасажу, який стимулює кровообіг, регенерацію тканин і клітинне оновлення. Це доповнення звичайних б’юті-ритуалів моментально надає шкірі пружності та еластичності.

Гідрогелеві патчі під очі

IYOUB Hydrogel Eye Patch Shea Butter – гідрогелеві патчі з олією ши для всіх типів шкіри. У складі: олія ши, перлова пудра, пантенол, екстракти авокадо, камелії, бамбука, юзу. Патчі мають зручне лекало, надійно прилягають до шкіри і не сповзають. Масло ши інтенсивно живить шкіру, розгладжує зморшки і зменшує заломи. Перлова пудра освіжає шкіру і висвітлює темні кола. Патчі мають накопичувальний ефект. Регулярне використання підтягує шкіру, покращує колір і рельєф.

Тканинні маски для живлення і регенерації шкіри

Missha Talks Vegan Squeeze Sheet Mask SOS Relaxer – тканинна маска для екстреного відновлення. У складі екстракти моркви і кольрабі. У маски бавовняна текстура і зручне лекало. Вона щільно прилягає до обличчя. Екстракт моркви насичує шкіру вітамінами, відновлює еластичність, знімає запалення і подразнення. Екстракт кольрабі тонізує і розгладжує дрібні зморшки. Маска вирівнює колір, наповнює вологою і підтягує шкіру.

Missha Talk Vegan Squeeze Skin Smoother – маска-ексфоліант відлущує ороговілий шар шкіри і стимулює її регенерацію. У складі: фруктові кислоти, екстракти яблука і ананаса. Бавовняна основа маски зручна і приємна в застосуванні. Натуральні кислоти пом’якшують і оновлюють епідерміс, фруктові екстракти насичують шкіру вітамінами, роблять її гладенькою та еластичною. Маска вирівнює тон і робить обличчя сяючим.

JMsolution Japan Centella – заспокійлива тканинна маска для обличчя з екстрактом центели азіатської. У складі: центела азіатська, кипарисова вода, екстракти листя чайного дерева і портулаку, гіалуронова кислота, кераміди. Маска знімає почервоніння і свербіж, зменшує висипання і купероз, загоює запалення, зміцнює капіляри. Дуже добре підходить для відновлення і зволоження чутливої ​​і проблемної шкіри.

Ірина Олександрівна Старик

Ірина Олександрівна Старик

Категорійний менеджер. Освіта вища, магістр КНЕУ факультету «Економіка та Бухгалтерський облік»

Усі пости автора

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована